Toch een beetje met Lion op reis!
Door: tismieke
Blijf op de hoogte en volg Mieke
19 Juli 2011 | Indonesië, Medan
Onderweg naar Sumatra!
Wel even zoeken naar hoe 't in elkaar zit, zo'n vliegveld(je). Maar ergens beginnen her en der wat vragen en je komt er...bovendien vlieg ik met Lionair! Dan komt het vast goed!! ;)
Moest me wel tegen wat mannenmacht verzetten, nee niet met man en macht, gewoon ff wat steviger staan.
Dan kom ik natuurlijk ook nog twee keer hetzelfde, met wollen muts en zonnebril getooide jochie tegen die met een beetje wuivend gebaar probeert te imponeren! Meestal negeer ik zulke types, maar nu wast me te bar, haha.... Met een wat strakke blik voor'm staan deed 'm zelfs z'n zonnebril afzetten en van "mijn" plaatsje opstaan!
Een ander manspersoom had op de vliegtuigtrap net iets teveel haast...voor me een blinde man en een vrouw met een kindje op haar arm!? M'n vlieger met bamboe prikstokjes hield 'm netjes op zijn plaats.
Waar een draak al niet goed in is hè!?
Twee uur vertraging op de tussenstop!
Alle info int Indonesisch....en toen ik aan mensen om me heen vroeg of ze in het Engels konden vertellen wat er gezegd werd keken ze verschrikt of negeerden me totaal?!! Zag er zeker nog te drakerig uit :).
Eindelijk in het andere vliegtuig...zit die wollen muts weer naast me! Haha we zijn nu goeie vriendjes hoor! We hebben ons rot gelachen! En waarom hij zo onbeleefd was?!!... Zijn "image" verraadde hij me...
Kreeg zijn telefoonnummer en zijn adres, als ik langs wil komen hartstikke leuk!
19 Juli 2011 - 13:10
John:
Je maakt wat mee Miek. Bescherm iedereen maar hoor. Ben benieuwd hoe je Sumatra zal vinden. En hou dat draakje maar bij je is een goed wapen. Maar neem maar niet mee terug haha. X -
24 Juli 2011 - 15:54
Olga:
Ha zus, wat leuk om weer je reizen mee te kunnen beleven vanuit regenachtig Nederland. Het lijkt hier wel herfst en jij zit daar in prachtig weer en omgeving. Geniet ervan en blijf er over schrijven, geniet het thuisfront lekker mee.
Wij zijn terug van de Nijmeegse. We hebben de 4 dagen volbracht! 1 ding is zeker: geen Santiago de Compostella voor mij ;-)