A bit sleepy - Reisverslag uit Sanur, Indonesië van Mieke Drunen - WaarBenJij.nu A bit sleepy - Reisverslag uit Sanur, Indonesië van Mieke Drunen - WaarBenJij.nu

A bit sleepy

Door: tismieke

Blijf op de hoogte en volg Mieke

14 Juli 2011 | Indonesië, Sanur

Na een ontbijt en wat geslenter- in dit mini paradijsje aan de doorgaande weg- viel het mij zelf op dat ik me met enige graagte op elke bank wierp die ik tegen kwam. Enigszins licht in m'n hoofd vroeg ik jij af of dit een jetlag zou kunnen zijn. Heb besloten dit op mijn bed verder uit te "denken".
Na een uur of twee fris en helder een zeiltochtje van een dag en een vliegreis naar Sumatra geboekt.
Hoop dat de luxe zeiltocht "tegenvalt" en dus niet zo lux zal zijn!
Verder vandaag nog wat wissewasjes geregeld en een dwaaltocht gemaakt naar het onvindbare strand wat 'overal' moet zijn.
Maar ik ging voor de vliegers en die zie je in de middag overal opgelaten worden! Drakedingen, vogelgevallen en hele schepen 'staan' in de lucht!
Kon de verleiding niet weerstaan en heb een klein draakje gekocht ( Hihi, samen staan we sterk).

• 14 Juli 2011 - 14:52

Lionne:

Hoi mam, fijn dat je even belde net :-) Lijkt me een mooi gezicht die vliegers! Ga je ook foto´s maken?

Veel liefs!

Ik hoop dat ik in Tsjechië ook inetrnet op kan.

• 14 Juli 2011 - 18:02

John:

Bedoel je 2 kleine draakjes? Haha

• 14 Juli 2011 - 18:06

Inge:

Ha lieve grote zus. Daar zit je dan aan de andere kant van deze aardbol . Ik vind het knap van je en ben wel een beetje jaloers dat je dat gewoon doet. Leuk om je verslagen weer te lezen. Hou je in de gaten vanuit Portugal

• 15 Juli 2011 - 07:59

Jolanda:

Ha lieve Miek,

Vol bewondering lees ik je reisverslagen! Geweldig, wat ben je toch een topmens! Veel plezier en geniet zoveel als mogelijk is.

Veel liefs!

• 15 Juli 2011 - 10:46

Ikke:

Nou Lion heb wel foto"s maar heb alleen nog maar via de iPhone gemaild en hoe ik foto's daarop moet krijgen???!!!
    Veel plezier in Tjechie!

Nee John ik bedoel een grote en een kleine! Haha

Dag Inky en Jolanda niet te lovend hoor ...ik loop al op slippers en de wegen zijn niet fris genoeg om ernaast te lopen!

• 15 Juli 2011 - 10:50

Ton:

Ha MIeke. Op afstand geniet ik met jouw plannen. Pa maakt de reis bijna letterlijk met jou mee! Het zou me niet verbazen als hij ook de zeilboot waar je nu opzit op internet heeft gevonden. Hier is het vandaag een luie dag: Liene sliep (na het ontbijt) weer door tot 12.00 uur. Ze heeft gisteren ophet feest van de 14e juli gedanst tot middennacht. Dus haar rust verdiend. Nu lunchen, Don uitlaten en daarna boulen.