Geland!
Door: tismieke
Blijf op de hoogte en volg Mieke
20 Juli 2012 | Nederland, Oud-Beijerland
Rustige en niet zo'n heel lange reis!
Zanzibar airport is iets groter als Rotterdam airport en iets.... toeschietelijker..?..!
Net iets te lang zoeken naar m'n inentingsregistatie en 't was 'al goed'!
Net iets te lang doen over het invullen van een formulier en de douanier zelf kwam het voor me doen!
Net iets te lange rij en ze graaien paspoort, formulier en 50 $ uit je hand om het door een zijluikje alvast voor te laten bewerken
Daarna wel een echte pasfoto en vingerafdruk / ikke scan!!
21 Juli 2012 - 07:37
Inge:
Nou, Miek, nu weten ze in elk geval wat ze hebben toegelaten in hun land Hahaha -
22 Juli 2012 - 18:55
Lity:
Hoi Mieke, wat zijn we toch een wereldreizigers: jij in Afrika en wij in Duitsland (3 km Duitsland in).
Fijn dat je goed geland bent, en we zijn benieuwd wat je nuweer voor avonturen gaat beleven.
Wij - je mede-avontureers - zijn al 4 weken met de camper op stap, door Nederland en grensgebied Duitsland, meestal in stromende regen, maar nu wordt eindelijk een warme week voorspeld. Niet te warm, hoop ik.
Miek, als je weer de bosjes in gaat, zoals vorig jaar, zorg dan dat je weer "personeel"bij je hebt, als slaapbuddy's!!!!!!
Meiske, veel plezier en ontdekkingen, en we houden je mail nauwlettend in de gaten!!
Groetjes van pap en mam -
22 Juli 2012 - 20:52
Lionne:
Ik dacht dat ze in Afrika overal lekker rustig aan deden maar dit klinkt als efficiënt met tijd om gaan, haha.
Fijn een berichtje te lezen! Liefs